Какво да правим в Пловдив (20.11 – 26.11)

Актуално Градът Живот Новини
Тази седмица в Пловдив ще купуваме коледни пуловери и ще общуваме в рамките на ограниченията

20 ноември

Night Social Music Art

Night Social Music Art е една възможна концепция за общуване в рамките на ограниченията, наложени от новата нормалност. Ако и вие изпитвате същите смесени чувства, налагащи крещяща нужда от употребата на течни антидепресанти – заповядайте в петък след залез!

Groove Music&Art Kapana

18:00 – 23:00  часа

 

Resident Night with Lynn

В петък selector Lynn ще  гостува за ежемесечната доза ретро рнб музика.

Бар Пощата

20:00 – 23:00 часа

 

21 ноември

Christmas Market Plovdiv

Селекция коледни пуловери, коледни аксесоари и всичко в духа на Коледа ще бъде презентирано  на 21.11 от 11:00ч. на добре познатата локация – Цар Борис Обединител 58.

FREA

11:00 часа

Османско наследство на Пловдив с Free Plovdiv Tour

По традиция Free Plovdiv Tour се провежда на английски език, за да може от услугите ни да се възползват максимално много от гостите на града.
Тази година обаче от Сдружение 365 поемат инициативата всяка събота да представят пред вас беседи на български език, които не са част от техния обичаен маршрут и са по-малко познати на публиката. Тази събота тематичната обиколка ще е посветена на османското наследство под тепетата.

От сдружението искат да помолят всички желаещи да се включат в тематичния тур да ги уведомят предварително, като изпратят съобщение във Фейсбук относно това от колко души се състои групата им.

Площад Стефан Стамболов

11:00 – 13:00 часа

Пълната програма вижте в LOST IN PLOVDIV

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.