АктуалноВкусът на градаГрадътЖивотЗабавлениеИзбор на редактораНовини

Къде да гледаме Евро 2024 на студена бира в Пловдив?

Източник: Lost in Plovdiv

Светът ще бъде завладян от магията на футбола за цял месец. Откриването на Европейското първенство в Германия ще бъде на 14 юни, а финалът на 14 юли и това за феновете означава само едно – поводи за срещи на по питие, за да може да се насладят на играта със съмишленици и да съпреживеят загубите и победите на предпочитаните отбори.

Разбира се, винаги има вариант да се отпуснете в собственото си кресло, но гледането на футбол си е занимание, което определено предразполага компанията и на други фенове – понякога, за да напсувате заедно съдията, а друг път – за да викате възторжено за любимия тим

А ето и няколко места в центъра на града, за които знаем, че са перфектни за гледане на футболните срещи през идния месец:

Temple Bar

Разположен на втория етаж на сграда от Главната улица, в непосредствена близост до Драматичния театър, Temple Bar предлага доста голямо разнообразие от бири и перфектна обстановка за съвместно гледане на спортни събития с няколко екрана за следене на различни срещи.

Котка и Мишка LOCAL

Популярният бар в квартала не само привлича всички фотообективи и Инстаграм фенове с пъстрата си фасада, но предлага рядко срещано в Капана уединение. Основната му част е уютно сгушена между сградите и е идеален вариант за всички, които искат да избягат от шумотевицата и тълпата по улицата. Котка и Мишка LOCAL е с основен фокус върху селекцията на качествени бири и напитки, които не са мейнстрийм и е съвсем естествено продължение на любимото бирено заведение в Капана – Котка и Мишка.

В двора вече е поставен проектор и 3-метров екран, което го прави единственото място от листа ни с възможност за гледане на открито. Там футболът ще властва само в късните мачове от 22ч. За тези в 19ч. е отворен втория етаж в Котка и Мишка LOCAL. Там можете да гледате на хладно и сблъсъците в 22ч., разбира се.

Download

Със сигурност мястото е добре познато на всички рок и метъл маниаци под тепетата. Когато няма планирано събитие, обаче, то е и отлична възможност, за да се насладите на Европейското първенство и след това на някоя игра на джаги, например. Идеално е за прекарване на време с момчетата!

Bally Club

Няколко места в центъра на града, за които знаем, че са перфектни за гледане на футболните срещи през идния месец

За 27-те години, в които съществува, Bally Club е посрещнало хиляди клиенти на култовите си партита през уикендите и многобройни айляци за кафе или питие през седмицата. Помещението е с размери на малко по-голям хол и това го прави изключително уютно и подходящо за точно такъв тип събирания. А в полувремето винаги може да се насладите на гледката от терасата с питие в ръка към пъстротата на Капана от една страна и към площад Римски стадион от друга.

BABA YAGA

Барът се намира в една от пресечките на Малката главна (ул. Райко Даскалов). На два етажа е и има доста голямо пространство, на което може да играете настолни игри, дартс, джаги и да се срещате с приятели, за да гледате футболни срещи например. Клиентелата е микс от туристи, експати и местни – със сигурност разнообразна и интересна.

Източник: Lost in Plovdiv

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина