АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

Берлински мелодичен хаус и техно ще разтанцува Пловдив този петък

За поредна година българският лейбъл Urge To Dance е подготвил незабравимо парти на родна земя с едно от най-емблематичните имена на берлинската ъндърграунд сцена Jepe

След успешното събитие от миналия май месец, когато за първи път в България зад пулта се изяви тандемът Дарио Де Анджелис, познат като Дарио Деа, и Матиа Фери, (Паким), българският лейбъл Urge To Dance се завръща с ново парти на родна земя.

За да отпразнува предстоящото издание на Mind Space Technology EP, един от най-бързо развиващите се музикални лейбъли на европейската сцена е заложил на емблематичното име от берлинската ъндърграунd сцена Jepe. Жоао Силва, познат още като Jepе, e сред най-успешните португалски диджеи и продуценти.

С повече от 20 години опит на сцената резюмето му е изключително успешно и включва издания за легендарни лейбъли като Diynamic Music, Moodmusic, Isolate, Sum Over Histories, Metrica, Surreliasm, Multinotes, а музиката му звучи постоянно в сетовете на Solomun, Âme, Dixon, John Digweed, Dave Seaman, Innellea, D-Formation, Echonomist и много други. Винаги предизвикващ себе си и публиката до абсолютния лимит, неотстъпващ от типичната си елегантност и енергичност в сетовете си, той е сред най-търсените артисти на европейската ъндърграунд сцена с участия в най-реномираните европейски клубове и фестивали в Берлин, Лондон, Лисабон, Амстердам, Барселона, Прага. Jepe винаги успява да наелектризира публиката, а критиката определи сета му от Isolate Showcase, Amsterdam Dance Event 2022 за един от най-впечатляващите от ADE 2022.

Този петък, на 24ти март, създателите на Urge To Dance, Krembo & Peril, заедно с Felix, ще се погрижат за подгряването на публиката в Club CODE преди появата зад пулта на Jepe. Изключителните танцувални емоции са гарантирани, а саундът ще е повече от взривяващ!

Веселина Михайловска

Създава съдържание, насочено към туристите и гостите на Пловдив и отговаря за рекламната и маркетингова стратегия на медията и популяризирането на съдържанието ѝ.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина