АктуалноЖивотЗабавлениеНовини

5 въпроса, които да зададете, преди да се присъедините към коуоркинг пространство

Споделените работни пространства помогнаха за запълване на разкрилата се през последните години празнина пред предприемачи и стартиращи фирми, които търсят офис площи за наемане. Те предлагат възможност за настаняване на компании, тепърва прохождащи в бизнеса или на служители на свободна практика, търсещи бюро не в домашна обстановка. Както при всяко бизнес решение, тук също е подходящо при първоначалното си намерение да се присъедините към коуъркинг, да си зададете някои въпроси, които да ви помогнат за избора.

Какво е вашето намерение за коуоркинг пространството?

Дали смятате там да организирате срещи и да провеждате разговори, или просто искате да излезете от домашната атмосфера и да се потопите в офис среда? Познаването на вашето намерение за пространството ще ви помогне да насочите решението си точно към определеното ниво на настаняване, от което имате нужда. Повечето места предлагат различни опции и любезно ще ви насочат към най-добрия избор. В Котка и Мишка имате възможност да се спрете на фиксирано работно място с 24 часов достъп или на свободно настаняване, в което ще трябва да се съобразите със свободните наличности към момента. За провеждане на срещи и интервюта, на разположение е и отделна стая, позволяваща резервиране както почасово, така и за цял работен ден.

Ще бъде ли пространството от полза за вашата производителност?

Коуоркинг пространството няма да принадлежи само на вас. Ще има други хора и екипи, които влизат и излизат от офиса и водят разговори, нарушаващи концетрацията ви. От друга страна, този тип съвместна работа често води със себе си и ползотворно изграждане на взаимоотношения и партньорства, както и обмяна на креативни идеи и възможности. Преди всичко, сами трябва да определите за себе си в каква среда функционирате най-добре и преди да сключите дългосрочен договор, да изпробвате дали споделеното работно пространство отразява вашия личен подход към работния процес. В случай че искате да увеличите продуктивността си, задължително отделете няколко минути и прочетете нашите 8 начина за повишаване на производителността в коуоркинг среда.

Ще бъде ли пространството от полза за вашия бизнес?

Едно от най-големите предимства на споделените работни пространства е, че можете да изградите връзки с хора, с които имате еднакви бизнес интереси и сходни идеи за развитие. Определете с какви професионалисти искате да се заобиколите и вижте дали избрания коуоркинг събира този тип препдриемачи. В Котка и Мишка един от най-големите позитиви е барът под споделения офис, където често се организират сбирки на експат общността и на редица млади хора с начинания в областта на информационните технологии, дигиталния маркетинг, бизнес инвестициите и др.

Прочетете повече в страницата на Котка и мишка коуоркинг – Пловдив

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина