Пловдив тръпне, Бареков умува дали да е кандидат за кмет

Живот

Държавата може да се грижи по-добре за малките циганета от необразованите им майки, заяви евродепутатът

Всички безработни и необразовани на магистралата, да копат с кирките, призова Новия политик

Ще си партнираме с ГЕРБ в Стара Загора и Бургас, призна преди местните избори „европейският лидер”, както сам се обяви лидерът на ББЦ-то

С Гърция хем сме бедни, хем сме нагли, бе един от бисерите му

Шофьор в джип очаква Новия политик след фундаменталната му пресконференцияПловдив тръпне. Тръпне в очакване дали Николай Бареков ще благоволи да се кандидатира за кмет и да оправи града, че много сме го закъсали. Евродепутатът все още умува върху начина, по който да играе в предстоящите местни избори. „Очакваме позицията му. Той има най-много номинации вътре в партията”, каза сигурният водач на листата на бързо изгрялата и също толкова бързо залязлата партия България без цензура- адв. Дяко Дяков. Той е категоричен, че в следващия местен парламент групата на ББЦ-то ще е от поне четирима общински съветника, които да мътят водата на статуквото с експертния си коректив. Самият Бареков се появи брадясал и твърде закъснял за обявената с негово участие пресконференция и подчерта, че целта на политическото му чудо във всички общини, в които то ще играе за кмет, е минимум балотаж. И демонстрира твърде благ тон към премиера Бойко Борисов, който бе на върха на езика му в силния му политически период, когато покрай едно телевизионно предаване създаде партия, структура и избиратели. Бареков дори заяви, че ще подкрепи няколко от кандидатите на ГЕРБ за кметове в големи областни градове като Стара Загора и Бургас.  Водим разговори с ГЕРБ, ще си партнираме с тях на някои места, каза човекът, който до преди година сипеше огън и жупел по Бойко Борисов и партията му.

След което се оплака от Ковачки и начина, по който той „направи опит за нагла кражба на партийната субсидия” и благодари на финансовият министър Горанов, че не е позволил това. От Пловдив Бареков поиска няколко фундаментални неща. „Образователен ценз за всички циганки, които раждат. На тези, които нямат такъв, децата да бъдат отнемани от държавата. Защото държавата може да се грижи по-добре за малките циганета. Защото иначе за какво отиват парите от социални- за цигари и пиене”, каза евродепутатът. След което поиска задължителна казарма за всички безработни и необразовани българи. Които принудително трябвало да слагат военни униформи за 1 година, за да влязат в правия път. „Всички на магистралата, да копат с кирките”, призова той. „Има критична маса от необразовани и прости хора”, допълни Новия политик.

След което поиска разчистване на гетата . Сподели, че центровете на градовете в Европа са се превърнали в гето и се оплака, че да се прибереш без кола от работното си място в Брюксел до дома минаваш покрай странни субекти. Предложи гетата в центровете на големите градове да се превръщат в общинска-публична собственост, а ромите да бъдат разкарвани в периферията на населените места. После предложи и друго- 50 процента от футболните клубове да бъдат с държавно или общинско участие. За което се обръща към Бойко Борисов и Иван Тотев, в частност за пловдивските отбори.

Обяви се и за „европейски лидер, който вижда как в България няма свежи инвестиции и не се откриват нови работни места”. И прогнозира, че ще ни сподели съдбата на Гърция, ако не се променим. С Гърция хем сме бедни, хем сме нагли. Ако това не се промени България е следващата Гърция, прогледна Бареков. На финал заяви, че „Да, помагал е на протестиращите в Орландовци да пътуват из Европа, защото били танцьори”. А той, разбирайте, е щедър човек и помага на танцьорите. „Има много българи, които са по- бетер от циганите. Казах на Борисов, че е безумие да се дават пари, за да се пали буре с барут. Защото му мътиха главата”, обясни се по повод обвиненията, че протестиращите в Орландовци били платени от него и партията му.

След като нахвърля посланията си и бисерите той се метна на джипа си, модел Рейндж Роувър, обграден от шофьор, охрана и един брой депутат- Мартин Данона. И се отправи в неизвестна посока.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.