Какво да правим в Пловдив (08.08 – 13.08)

Живот Новини

Тази седмица в Пловдив ще се насладим на изложби и ще се веселим около басейна

08 август

Откриване на пътуваща изложба Река на биоразнообразието

На 08.08.2020 (събота) от 11:00 във фоайето на Регионален природонаучен музей – Пловдив ще бъде открита тематична изложба за река Марица с акцент върху нейното биологично разнообразие в пределите на Oбщина Пловдив.

Заповядайте, за да видите майсторски изработените 11 реалистични макети на животни, срещани по поречието на Марица, завладяващото кратко видео към изложбата, образователните табла, които ще ви запознаят историята, географията и екологията на реката. Ще имате възможност да се включите и с предложения за решаване на някой от екологичните проблеми на река Марица.

Регионален природонаучен музей Пловдив

11:00 – 12:00 часа

 

P.I.F. Acoustic Plovdiv

С много лятно и слънчево настроение група P.I.F. ви кани на акустичен концерт в културната столица на България.
Ще чуете някой от най-известите им хитове в акустичен вариант, а именно вариантът, в който са били първоначално замислени преди да бъдат записани в студио.

Бар Конюшните

20:30 – 06:00 часа

Bally Club pres. Dancing Pavements with Peril

Събота псртито отново стартира от 20:30 часа с танци на паветата, а след 23:00 часа продължава горе. PERIL е креативен и талантлив диджей с модерен поглед на електронната музика, който ще ни представи актуална селекция, която е гаранция за настроение през цялата нощ!

Bally Club

20:30 – 03:00 часа

9 август

Кино Базар_ #videotekata.com

Търговци и фенове ще предлагат и намерят любими и редки филми на VHS, DVD и Blu-ray. Освен това, киноманите- ценители ще открият и саундтраци на филми на CD и винил, постери, както и книги, по които са снимани филми, фигурки и всякакви тематични материали свързани със седмото изкуство.

Всеки е добре дошъл да сподели част от своята колекция филми и филмови материали за продажба, размяна или подарък.

Ул, Абаджийска, уиски бар Сандъкъ

16:00 – 21:00 часа

10 август

Daiquiri • Cocktail night • No Sense

В понеделник вечер от любимия бар ви канят на по коктейлче!
На фокус този път ще бъде “Дайкири”, като освен класическо ще предложат и няколко вариации, а до 23 часа 2 коктейла са на цената на един !

No Sense

19:00 – 03:00 часа

11 август

БРАЧНИ БЕЗУМИЯ в Пловдив

Под пловдивското открито небе ни очакват невероятни моменти и много смях с Милица Гладнишка, Милена Маркова – Маца, Симеон Владов, Жанет Миовска, Николай Тодоров и Божидар Минков.
Не пропускайте “Брачни безумия” написани и режисирани от Алексей Кожухаров, вдъхновени от “Пижама за шестима” на Марк Камолети.

Лятно кино Орфей

20:30 – 22:30 часа

Всички останали предложения, подбрани от екипа на дитигалния гид Lostinplovdiv може да видите ТУК.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.