Пловдивски музиканти се включват в програмата на Street Food & Art Festival

Вкусът на града Живот Новини

Остават няколко седмици до началото на Street Food & Art Festival в Пловдив (1-4 юли 2019) и вече е ясна музикалната програмата на най-вкусния фестивал на изкуствата в България.

По традиция всяка фестивална вечер завършва с акустичен концерт, а сцената ни е отворена както за музиканти от световната сцена, така и за добре познати на пловдивската сцена артисти.

Още на 1 юли 2019 двама от тях ще сложат началото на unplugged приключението ни – това са Георги Зайков и Едит Унджиян, които, обединени под името MixMe, успяват да открият нов оригинален подход към популярната музика. Те ще загреят публиката за индийската фюжън банда TAPI Project, които пристигат в Пловдив специално за фестивала.

На 2 юли 2019 музикалната програма ще открие един от най-интересните млади музиканти в България – Илин Папазян. Освен уникален китарист, наскоро Илин бе отличен на престижния международен конкурс за композитори  „Young Guitar Composer“. Веднага след него сцената превзема Филип Аврамов и групата му „Джинджифил“.

А на 3 юли 2019 сцената превзема триото Le Push  – млади добре познати на рок сцената музиканти, които смело посягат и към джаз, блус, реге и поп звученето. Музиката им е повече от подходящо начало на вечерта, защото веднага след тях Стефан Вълдобрев и китаристът Мирослав Иванов ще поемат щафетата в музикалната програма на фестивала.

Последната фестивална вечер сцената е отредена на P.I.F.

Очаквайте още много изненади и интересни участници в програмата на фестивала, които ще обявяваме периодично.

И не забравяйте – от 1 до 4 юли 2019 в Пловдив ще смесим всички изкуства в уникална кулинарна рецепта – Street Food & Art Festival. Блогъри и влогъри ще покажат умения на живо пред феновете си. Артисти и музиканти ще влязат в ролята на готвачи, професионални кулинари ще демонстрират уменията си, популярни лица от ТВ предавания ще се срещнат с почитателите си, докато се наслаждавате на дегустации и кулинарни демонстрации.

Фестивалът е с вход свободен.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.