ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Бойко Борисов срещу Коко Динев на Лаута

Премиерът и неговите Тигри ритат срещу ветераните на Локо

Image title
Бойко Борисов ще изведе с капитанската лента аматьорския футболен клуб Бистрица срещу ветераните на Локо на зеления килим на стадион Лаута в неделя. Премиерът и неговите Тигри ще се изправят срещу черно-белите звезди от годините, сред които Христо Бонев,  Аян Садъков, Едуард Ераносян,  Георги Фиданов. С №7 ще играе президентът на клуба Константин Динев. Футболна фланелка ще облече и треньорът Емил Велев. Бойко ще излезе с капитанската лента и фланелката с № 13 на гърба. В отбора му ще влязат още губернаторът Здравко Димитров, кметът Иван Тотев, д-р Христо Грудев – заместник-областен управител, градоначалникът на Стара Загора Живко Тодоров. Тигрите ще играят с екип, ушит специално за срещата – небесносиньо с бели райета и с герба на Пловдив.

Image title
Срещата ще протече в две полувремена от по 35 минути на официалния терен на спортен комплекс „Лаута”, а свирката ще надува Атанас Узунов. Организатори на спортното състезание са Областна администрация –Пловдив, община Пловдив и ФК „Локомотив” – Пловдив.
Преди футболната среща премиерът Бойко Борисов ще открие двете нови игрища, изградени към спортен комплекс „Лаута”. Едното е маломерно, с изкуствена настилка и с размери 50/30 метра. Второто е стандартно игрище с размери 100/67 метра, с електрическо осветление и е построено изцяло със средства на клуба. Малкото е изградено със средствата от община Пловдив, които с решение на Общинския съвет бяха предназначени за закупуване на билети . С решение на фенклуба парите бяха пренасочени за изграждане на игрището с мотива, че  феновете на „Локомотив” могат да си купят билети, с което да подкрепят любимия си отбор. На церемонията ще присъстват всички деца от детско-юношеската школа на клуба и най-верните привърженици на черно-белия тим. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина