Актуално

Екшън на пъпа на Пловдив- мъж бере душа след намушкване и бой с гаечен ключ

30-годишен се опита да убие бизнесмен в офиса му на Главната

Image title
Кървав екшън се разигра днес на пъпа на Пловдив. 30-годишен мъж се опита да убие бизнесмен в офиса му на втория етаж в бившия хотел Република. Жертвата бере душа с дълбока рана от нож в корема и с десетки травми по главата от ударите с твърд предмет- гаечен ключ. Нападателят бе задържан на местопрестъплението от служители на Алфа СОТ, които първи се озовали на мястото на патакламата. Минута по-късно на място дошли и няколко полицейски патрулки, които арестуваха неизвестния на този етап млад мъж. Той бе скрил лицето си под качулка, докато го вкарваха с белезници в полицейската кола. Изглеждаше свит, но спокоен. Ченгетата го откараха към Четвърто.

Image title
Сигнал за нападението е бил подаден от плачещ женски глас на оператора на Алфа СОТ точно в 10.36ч. Дамата звучала повече от уплашена. Убиват човек, убиват човек, крещяла тя. За щастие, патрул на Алфа СОТ се намирал на няколко метра от бившия хотел Република. За няколко секунди охранителите били на място. И заварили кървава гледка в коридора на втория етаж. Млад мъж седял надвесен над жертвата си, която се валяла в кръв. На земята имало гаечен ключ, а от корема на човека на земята шуртяла кръв. В цялата сграда хора викали, суматохата била пълна. Гардовете притиснали към стената нападателя, а той дори не се съпротивил. Оставил се да го задържат до идването на полицията. Изглеждал съвсем нормален млад човек, но с особен блясък в погледа. Според свидетели на кървавата баня само две минути преди случилото се, нападател и жертва вървели заедно из сградата над бар Олимп и си говорили. Какви са взаимоотношенията им, тепърва ще се изяснява.Image title
Търсят се и мотивите за престъплението. По непотвърдени данни става въпрос за финансови отношения. Говори се, че настаненият в клиника бизнесмен имал заложна къща. Самото въоръжение на 30-годишния мъж обаче говори за умисъл.

Очаквайте подробности! Image title

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина