ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Майк Портной за предстоящия концерт на SONS OF APOLLO в Пловдив: Ще бъде знаменито

Меломаните отброяват дните до концерта на новата американска прогресив метъл супергрупа на Античния театър  на 22 септември,  в рамките на световния музикален форум Sounds Of Thе Ages 2018 . Организаторите от Тангра Мега Рок са в трескаво очакване на посрещането на музикантите и не пропускат да разкрият нови детайли от предстоящото шоу.

Във втората част на концерта  в Античния театър в Пловдив, SONS OF APOLLO ще представят заедно с музикантите от Държавна опера Пловдив под диригентството на Левон Манукян серия световни хитове, при това изсвирени по виртуозен начин. Първоначално, те трябваше да бъдат избрани от феновете им в официално онлайн допитване, но сега Портной, който е страстен музикален колекционер и фен обяви, че самият той е направил селекцията. На въпрос отправен към него във Facebook – какво става с допитването, барабанистът отговаря с думите: "Нее, отказах се от тази идея. Избрах песните и ги подредих по ред. Ще бъде знаменито!!!! "

В момента, Левон Манукян и Георги Милтядов продължават работата по аранжиментите за оркестъра.   

Концертът на SONS OF APOLLO в Пловдив, според самите тях, е най-важният в цялото им турне, защото ще свирят и с оркестър. И ще снимат всичко за бъдещо DVD и Blu-Ray издание. В първата част, групата ще изсвири целия си страхотен дебютен албум 'Psychotic Symphony'.

Съставът на супергрупата е меко казано впечатляващ:
БИЛИ ШИЙХЪН (MR.BG, групата на ДЕЙВИД ЛИЙ РОТ) – бас;
МАЙК ПОРТНОЙ (бивш DREAM THEATER) – барабани;
ДЕРЕК ШЕРИНИЯН (BLACK COUNTRY COMMUNION, бивш DREAM THEATER и KISS) – клавири;
РОН ТАЛ – 'БЪМБЪЛФУУТ' (бивш GUNS N' ROSES) – китара;
ДЖЕФ СКОТ СОТО (TRANS SIBERIAN ORCHESTRA, TALISMAN, ИНГВИ МАЛМСТИЙН) – вокали.

"От момента, в който се събрахме в този състав, за да запишем албума, ми стана ясно колко лудо ще звучи тази група на живо на сцената." – подчертава ПОРТНОЙ и определя шоуто като "петглав спектакъл".

Билети за концерта в Пловдив с цени от 50, 60, 80 и 90 лева ще откриете в системата на www.Eventim.bg.

Това ще бъде осмото поредно издание на Световния музикален форум 'SOUNDS OF THE AGES', който в три последователни дни отново ще събере хиляди музикални почитатели в Античния театър в Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Особено както стана известно че дават точно ОБРАТЕН ЕФЕКТ, за сведение на рекламодателите. Минавам на другия тротоар: щом Дернев го продава значи не е стока (помните ли жалката крафт-бира-тиквеник?)

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина