ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Какво да правим в Пловдив тази седмица (27-30.08.)

Снимка: Таня Грозданова

Тази седмица ще задвижим промяната, ще упражним езиковите си умения и ще се срещнем с активните жени на Пловдив

27 август

No Sense Cocktail Night

Понеделник е спряган за най-лошия ден от седмицата, затова No Sense решиха да го направят поне три идеи по-хубав от обикновено! Коктейлната им вечер ще бъде много свежа и лятна, това е сигурно. Всеки понеделник, ще можете да се наслаждавате на различни коктейли представени от техните бармани!

No Sense
20 часа

28 август

PerHelios Pool Party

Бар-басейн „Колибри“ ни кани на едно уникално парти край басейна. За гостите си са предвидили музика, игри и стрийминг, късо кино, психеделични визуализации и още.

Бар-басейн „Колибри“
16 часа
Вход: 8 лв.
Басейн: 5 лв.

29 август

SARS Live in Plovdiv

Спечелила сериозна популярност с редовните си гостувания у нас, сръбската банда S.A.R.S определено е със славата на любимци на публиката. И то съвсем заслужено. Те са сред най-актуалните групи на Балканите и не само, които събират и радват хиляди фенове на концертите си на живо. Изключително свежата банда S.A.R.S. ще гостува за първи път в Пловдив.

Летен театър
20 часа
Билети в мрежата на Eventim и онлайн
20 лв. на предварителна продажба
25 лв. на самата дата и на място

Wednesday Rock Night

Поканени са всички почитатели на стария рок, блус и хеви метъл! От Бийтълс и Роулинг Стоунс до Пантера, AC DC, Slayer, а защо не и нещо по ваш избор!

Бар „Фабрик“
19 часа

The ChangeMakers of Plovdiv | Networking

The ChangeMakers of Bulgaria е проект на MOVE.BG, целящ да идентифицира, свърже и обедини двигателите на промяната от цялата страна в общонационална мрежа.

The ChangeMakers of Bulgaria ще гостуват в Пловдив, за да срещнат хората с хоби, страст, професия или призвание да работят за изграждане и създаване на нови възможности и откриват нови хоризонти.

С тях ще си поговорим за нуждите и потенциалните решения за Пловдив. В рамките на събитието ще представят накратко и резултатите от предварителна фасилитирана дискусия.

Целта на турнето на The ChangeMakers е да напомнят на носителите на промяната, че не са сами, да вдъхновят тези, които отлагат първата стъпка, и да развият общонационална мрежа от съмишленици!

Бар „Крафт“
19 часа

Фолклорен ансамбъл „Тракия“ представя „Земята на Орфей“

„Земята на Орфей“ е спектакъл по проект, спечелен към Национален фонд „Култура“, работата по който започна непосредствено след излизане на резултатите от конкурса в края на декември 2017 г.

„Това е един спектакъл от нашите земи – централни и западни Родопи, включително и Тракия, там където се смята, че Орфей е имал най-силно въздействие. Възстановява се и един от танците по хореография на проф. Кирил Дженев, който не е изпълняван от много години. Танцът е поставян за последно през август 2009 г. във връзка със българо-италиански проект за Орфей, по който водещата страна е Италия. Този танц ще бъде представен на 28 май, заедно с другите премиерни танци в спектакъл от 80 минути", разказва ръководителят на фолклорен ансамбъл „Тракия“ проф. Даниела Дженева.

Дом на културата „Борис Христов“
19 часа
Билети на касата пред общината

30 август

ТЯ в Пловдив

„Тя в Пловдив“ представя активните жени на Пловдив и дава възможност на момичета и жени с различни истории и в различни професионални сфери да споделят своите преживявания, препятствията, с които са се сблъсквали и успехите, които са постигнали. Всеки последен четвъртък на месеца в Отсреща две дами представят дейността си.

През август „ТЯ в Пловдив“ представя:

Лена Карналова, Изпълнителен директор на Big Brothers Big Sisters of Bulgaria Association, вдъхновителка на поколения младежи и един от основните двигатели на гражданския сектор в Пловдив

Марина Кисьова де Хеус, Учредителка на Академия „Екатерина Каравелова“, избрана за Community Solutions Fellow 2017-2018 на Държавния департамент на САЩ за изгряващ лидер

Фотограф на събитието отново ще бъде Виолета Апостолова, носителка на различни награди за изгряващ фотограф.

Както винаги, след презентациите всички присъстващи ще имат възможността да се запознаят и обменят опит като за целта ще бъдат използвани различни игри.

Кафе-бар „Отсреща“
19 часа

Лъжата

Романтична френска комедия за един любовен четириъгълник , която обещава много смях и неочаквани обрати.

Лятно кино „Орфей“
20.30 часа
Билети на каса "МаксАрт" в Дом на културата

Do you Dare? – Language Cafe August 2018

Ще се осмелиш ли да говориш с непознати, да се смееш силно и просто за една вечер да не ти пука?

Кога и къде може да се впуснеш в това изживяване, както и още от предложенията за приятни срещи на единствения дигитален гид за града Lost in Plovdiv, може са видите ТУК

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина