ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътКриминалеНовини

Откриха 3 милиона заготовки за цигарени кутии в цех в Марково

3 милиона заготовки за цигарени кутии бяха разкрити от полицията в цех в Марково на 12 декември. Районна прокуратура привлече като обвиняем 61-годишния Д.Д. за това, че в търговски обект в землището на с. Марково, без съгласието на притежателите на изключителното право върху марките, ги е използвал без правно основание в търговската си дейност и е съхранявал с цел продажба близо 3 000 000 картонени заготовки за цигарени кутии от различни марки.

При извършена проверка от служители на отдел „Икономическа полиция“ при ОД на МВР – Пловдив и на Първо РУ в горепосочения цех-печатница са били открито огромното количество картонени заготовки, отпечатани без разрешение на притежателите на търговските марки. Те са били съхранявани в кашони, подредени върху дървени палети. Установено е, че Д.Д. е стопанисвал печатницата и организирал дейността й.  

По делото се извършват действия по разследването. Д.Д. е задържан за срок до 72 часа с постановление на наблюдаващия прокурор от Районна прокуратура – Пловдив.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина