ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ЖивотЗабавление

TedX пръска Драмата по шефовете

Голямата зала на пловдивския дом на Мелпомена е препълнена от посетители

Бурни аплодисменти следват след всяко едно от представянията

Международният форум TedX направи истински фурор в Пловдив. Събитието, което продължава да тече и в момента, разпродаде голяма част от билетите си още след официалното обявяване на лекторите, а много хора, които изчакаха последния момент, за да се запишат за участие, останаха навън.

Голяма зала на Драатичен театър Пловдив е пълна с посетители, които слушат излизащите пред тях лектори със затаен дъх. Форумът трябва да продължи до 18:00 часа днес, но се очаква крайният час да бъде по-късно, поради големият интерес и по-дългите презентации на някои от гостите.

Нашият екип стана свидетел на две презентации. Първата от тях бе на Преслав Михайлов,  софтуерен инженер, който участва в разработката на електрониката на едни от най-разпространените автомобили в Европа. Освен задълбочените си познания, Михайлов е запален геймър, а професионалното му портфолио се обогатява от преподаването му и изнесените курсове по програмите, които провежда. Той говори на тема „Защо обвиняването на другите спира нашия растеж?“. Преслав даде редица примери, сред които не пропусна и геймърската си страст, а представянето му бе увенчано от бурни аплодисменти.

След него на сцената излезе Карина Карагеоргиева – жената оркестър, както тя самата се определи. Тя е сертифициран корпоративен тренер, Business development мениджър и музикант. Карагеоргиева нагледно обясни как музиката се оглежда в бизнеса и обратно, какви са скритите връзки между бизнес и изкуство. Мениджърът е на мнение, че всеки от нас има нужда да се развива и тайно желае да попадне под светлината на прожекторите.

Форумът продължава, като на сцената очакваме Христо Иванов, Александър Симидчиев, Владо Николов и други. Димитър Калбуров ще изнесе последната презентация за първото издание на TedX в България.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина