ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Мислят евтин вариант за реконструкция на стадион „Пловдив”

Съоръжението няма да е висока категория, никакви изхвърляния и милиони, категоричен е Тотев

Общината ще плати транспорта на всички пловдивчани до Белград, ако Ботев или Локо играе четвъртфинал в Шампионска лига, обеща кметът

Темата за реконструкцията на стадион „Пловдив” е на дневен ред, но при различни параметри от тези, които до скоро се въртяха в общественото пространство. Идеята на общината е съоръжението да заживее и да приема всякакви видове спортни мероприятия, като това трябва да се случи с минимални инвестиции. Това съоръжение трябва да стане използваемо, но с минимум средства. Няма да е 4 категория или да спазва олимпийските изисквания. Никакво изхвърляне няма да има, никакви десетки милиони, защото се уморихме да слушаме за много милиони, които ще бъдат инвестирани в подобни проекти. Стига празни приказки. Ще е нещо изключително евтино, категоричен е Иван Тотев. Той обеща, ако един ден Ботев или Локомотив стигнат четвъртфинал в Шампионска лига и няма къде да играят, тъй като няма да имат стадион от съответната категория, общината да плати транспорта на всички пловдивчани, за да идат на мач в Белград.

Темата за стадиона бе засегната, тъй като днес кметът и изпълнителният директор на аутсорсинг компанията 60К засадиха 11 дръвчета в близост до спортното съоръжение. От фирмата съобщиха, че вече 330 души за заети в компанията, като до година се очаква екипът им да стигне 560 души.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Когато Славчо искаше за 20млн и имаше план да го възстанови с категория – порязаха го и искаха 180млн. Сега пеят неговата песен, но постен вариант. Проста работа! Защо не се види на Славчо предложенито – каква категория и за колко, да се сравни с идеята на Тотев и видим къде са разминаванията. Иначе пак ще бъдем подведени!

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина