ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Пловдив чества рождението на Стамболов

Граждани: Такива държавници ни трябват, а не пионки

Десетки пловдивчани честваха 162 години от рождението на Стефан Стамболов днес преди обяд. Политици, военни и граждани се събраха пред паметника на големия държавник, за да поднесат венци и цветя под звуците на Военния духов оркестър. Водещ на церемонията бе актьорът Ивайло Христов, а честта да произнесе слово се падна на бившия областен управител Андон Андонов, правнук на съратника на Стамболов- Иван Андонов. Той призова за минута мълчание в памет на автора на монумента пред общината- скулпторът Красимир Русев, който ни напусна преди няколко месеца.

Такива държавници ни трябват, а не пионки, които само носят костюмите си и въобще не им пука за България, коментираха граждани край паметника на Стамболов. Дано поне днешните политици четат история, та да се учат от онова, което Стамболов е направил само за няколко години за страната ни, пожелаха си те.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

  1. Ако такива държавници ни трябват, то ние си ги имаме достатъчно. Русофоби, корумпирани, готови да опраскат която им падне, брутални към политическите си противници.

Вашият коментар

Прочети също
Close
Back to top button
Изпрати новина