ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Градът

Някой самоволно добоядисал в зелено настилката на детската площадка

Подменят покритието на къта при първа възможност

Някой е вапцал със зелена боя настилката на новата детска площадка в Цар- Симеоновата градина, която превръща малчуганите в зелени човечета и изправя косите на родителите им. Това установи проверката на място на автора на проекта за реконструкция на парка арх. Петко Прокопиев. Както обеща вчера, тази сутрин той е бил на място, за да види с очите си за каквото точно става въпрос. Припомняме, че притеснени майки сигнализираха за ронеща се настилка, която оцветява децата в зелено, в обновената преди по-малко от година детска площадка за деца до 3-годишна възраст.

 Прокопиев сподели за Под тепето, че след като е била готова площадката, явно е била боядисана с още зелена боя. Багрите по ръцете и обувките на хората е това, което се отделя от нея, заяви архитектът. Може би някой, за да направи цвета по-равномерен е решил да действа така, допълни още той. При всички положения, обаче, настилката ще бъде подменена. За сега все още не се знае кой е взел това решение да се овапца детския кът в парка, но това тепърва ще се изяснява.Единствено сигурно според Прокопиев е, че това не е шведската фирма, която е производител на цялото съоръжение, тъй като те са едни от водещите в бранша и са големи професионалисти.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

3 коментари

  1. Никой не е боядисвал площадката.Всеки ден съм там.От самото начало е така , самата настилка е от зелени плочи и те оцветяват в зелено.Не мисля че е притеснително.Добре е че се правят площадки.Сега ако подменят настилката, като знам с какви темпове работят , ще си откараме без площадка 2 месеца

  2. А, това да не е Самият арх. Прокопиев!? Този, който взе 150 000 (сто и петдесет хиляди) за да упражнява ежедневен авторски надзор? Освен който има също инвеститорски контрол, строителен надзор и дори „ръководител на проекта“ – Самият индж. Кацарски. Та, казвате, „някой“ бил вапцал настилката значи, а…?

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина