ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Баровци кихат по 200 лева за билет за Василис Карас

200 лева удариха випаджииските билети за концерта на Василис Карас в Пловдив. Гръцката звезда ще пусне глас в Галакси след повече от месец, а места за шоуто му вече почти няма дори на смразяващите цени, на които се продаваше партито. За пример- най-скъпите билети за концерта на Елтън Джон в столицата през 2010-та струваха 150 лева. Патроните в Пловдив обаче са готови да броят хилядарка за резервиране на сепаре с пет места до сцената, само и само Карас да им пее на ухо. Там вече места няма- те били откупени на втория ден от продажбите още преди около 30 дни. Барът също е reserve, като свободни места все още се откриват на масите и за правостоящи на цени 150 и 80 лева. Карас е идвал едва няколко пъти в Пловдив, като единият е за тежко парти на Ветко Арабаджиев преди близо десетилетие.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

10 коментари

  1. Чета тука една камара глупости !! Какво сравнявате Карас с чалга ?? Карас е икона с над 30 годишна кариера….най-титулувания гръцки певец години наред…..
    Друг е въпроса ,че клуб Галакси е прекалено малък за него !
    Контингента на посетители на заведението няма да го коментирам…. в всеки случай вече години наред този контингент е еталон за подражание и пример – в другата крайност обаче е техния умствен багаж ……….!

  2. И без пари да ми предлагат-мерси.Представям си какво стълпотворение от мутри,псевдобизнесмени,мамини синковци и разни метреси и държанки ще е …ама каквато държавата,такъв ти и „хайлафът“ 🙂

  3. хахахах,малоумните селяни ще се избият за някакъв таверен маляк – дано някой ден проумеят колко са прости и си ударят по един шамар за освестяване.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина