ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
Актуално

Михаил Йосифов секстет представя новата си тава в Пловдив

Image title
Открай време Мишо Йосифов свири на тромпет и създава и готина авторска музика. Отдавна е открил и силата на добрата компания. Вече четири години, със своя секстет, Мишо оформя съвременния образ на днешната джаз сцена в България във вярната компания на още петима страхотни музиканти.
Михаил Йосифов секстет е името на модерната джаз формация, която, с професионализъм и чувство за хумор, от 2009 година насам не спира да доказва, че джазът може да е достъпен, красив и изключително забавен.
На 15-ти май  Центъра за сценични изкуства Stage 51, Михаил Йосифов и компания ще представят резултата на неуморната си работа в звукозаписното студио, където момчетата се навъртаха често от началото на годината.
“Счупени прозорци” е името на първия албум на секстета,. Освен че проветрява добре различни пространства, албумът с лекота пренася в други светове.
Авторски композиции на Мишо, красиви джаз стандарти, и закачливо намигване към класическата епоха с два изненадващи джаз аранжимента на Моцартови творби. И, разбира се, “Открай време” – живото и увличащо краката парче, което Мишо създаде специално за онези радостни моменти, които човек споделя с добри Image title
приятели.

На 15-ти вечерта Мишо ще ви очаква в Stage 51 с усмивка на уста, тромпет в едната ръка, и химикалка в другата. Заедно с него на сцената ще бъдат още Атанас Хаджиев (тенор саксофон), Велислав Стоянов (тромбон), Васил Спасов (пиано), Димитър Шанов (контрабас) и Димитър Димитров (барабани).

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина