Актуално

VII тенис турнир за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп 2015“

За седма поредна година „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“ АД със съдействието на клуб „Супер Спорт“ ще зарадват почитателите на тениса с традиционния турнир за аматьори „Св. Св. Константин и Елена Къп 2015“ за сингъл мъже, двойки жени и двойки мъже. Спортното събитие ще се проведе на 4 и 5 юли на тенис кортовете на Гранд Хотел Варна, като заявка за участие са направили 32 сингъл състезатели, 26 двойки при мъжете и 16 двойки при жените. Тенис турнирът започва в 8.30 в събота с мачовете при женските двойки. 

Първият кръг от състезанието при тях ще е в групи 4 по 4, а в мъжкия турнир –  сингъл и двойки 1-вият кръг от мачовете ще е на базата на елиминации. Главен съдия на турнира е Кръстин Грозданов. 

Победителите в турнира ще станат известни в неделя – 5 юли, когато ще се играят  финалните мачове на състезанието. Освен купи и грамоти, наградата за победителите е тридневен пакет за двама за почивка в Хотел & СПА Астера Банско. Финалистите ще спечелят тридневна ваканция в Апарт хотел „Сънрайз клуб“ в Равда. Партньори на седмото издание на тенис турнира са М-Тел, The Bay – fish & BBQ, Спортен център ТИМ и фирма „Есен“ ООД.

Спортният турнир е част от инициативата „Уелнес фонд“ на „Св. Св. Константин и Елена Холдинг“ АД, създаден с идеята за популяризиране на природосъобразния начин на живот чрез спорта, движението и здравословното хранене. 
 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина