Актуално

Петък вечер с класиката „Матрицата“ и „Въртележка” на Уди Алън на Филмови нощи във Филипополис

19 години по-късно култовият филм на режисьорското дуо Уашовски отново на голям екран

В петъчната вечер ще се състои истинско събитие по време на „Филмови нощи Филипополис“. 19 години по-късно зрителите ще могат да видят на голям екран шедьовъра на братя Уашовски „МАТРИЦАТА“, както и последния филм на Уди Алън „ВЪРТЕЛЕЖКА“. Изключително рядко ценителите на качествено кино получават шанс да гледат някои от любимите си филми на голям екран, но благодарение на Филмовите нощи, този пропуск ще бъде поправен. През следващите седмици ще бъдат представени още два култови филма – това ще бъдат „БОЕН КЛУБ“ и „КРИМИНАЛЕ“.

В 21:10 тази вечер ще бъде специалната прожекция на станалата вече култова класика „МАТРИЦАТА“, която ви предоставяме възможност да видите в пълния си блясък по време на Филмовите нощи под звездите. Проследете още веднъж пътя на Нео (Киану Рийвс), воден от Морфей (Лорънс Фишбърн) и сексапилната (Тринити) Кери-Ан Мос, преследвани от зловещия Агент Смит. Доведете приятели, с които да споделите изключителното кино преживяване!

От 23:30 същата вечер ще бъде прожекцията на „ВЪРТЕЛЕЖКА“ – последният филм на Уди Алън, в който за пореден път се събира истинско съзвездие – Кейт Уинслет, Джъстин Тимбърлейк, Джуно Темпъл, Джим Белуши и др. Историята се развива в Кони Айлънд през 50‘-те години и разказва за неудовлетворена съпруга, която започва афера с един от спасителите на плажа, но скоро научава тежък урок за превратностите на съдбата.

Билети на касата на кино „Орфей“ от 19.30 до 23.30 ч или онлайн на boxoffice.bg

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина