Актуално

БЪЛГАРСКИЯТ „ВИЛА РОЗА“ и СРЪБСКАТА КОМЕДИЯ „ГУЧА“ в СЪБОТА ВЕЧЕР НА ЛЯТНОТО КИНО

В събота вечер от 21.10 часа в лятно кино „Орфей“ можете да гледате ВИЛА РОЗА. Филмът с участито на Елена Петрова и Калин Врачански разказва за млада семейна двойка, която пристига на почивка във „Вила Роза“. Там ги посрещат хижаря Георги и неговата добра приятелка Дора. По-късно към групата се присъединява и Стивън Корт – стар сподвижник на Георги. Присъствието на Васил отключва „ураган“ от необясними събития, които поставят пред изпитание здравият разум на всички. Всеки е изправен пред лицето на ужаса от собствените си страхове, а невидимата сила, която иска да ги контролира дебне в тъмното и тихо почуква на входната врата към съзнанията им.

От 23.30 часа се забавлявайте със сръбската комедия ГУЧА, броени дни преди да започне тазгодишния фестивал на духовата музика в едноименното село. Историята на филма е нещо като балкански вариант на Шекспировата трагедия за невъзможната любов. Жулиета е бяло момиче, което се влюбва в Ромео – виртуозния тромпетист на цигански оркестър. Баща ѝ никак не е доволен от избора и предизвиква младия музикант да се надсвирват на предстоящия Фестивал на тромпетистите – Гуча. Ромео ще спечели любимата си само, ако докаже, че е по-добрият тромпетист … Един истински парад на лудите ритми и доброто настроение!

Поради големия интерес в понеделник (4 август) и вторник (5 август) от 21:10 часа в лятното кино ще има извънредни прожекции на филма на Ники Илиев ЖИВИ ЛЕГЕНДИ. В понеделник от 23:30 ще бъде показан и НА РИМ С ЛЮБОВ на Уди Алън.

ОНЛАЙН РЕЗЕРВАЦИИ И ПРОДАЖБИ НА БИЛЕТИ на BOXOFFICE.BG в категорията кино.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина