Подтепето

криминале

07 Окт, 2017

Тотално унищожение след пожара в Аджисан махала

Тотални са пораженията след пожара в Аджисан махала предходната нощ. Това показва огледът на мястото след огнения ад, който се разрази в нощта на четвъртък срещу петък. Две къщи са вече напълно необитаеми след инцидента на ул. "Мадара".

Гасенето на пожара в ранната петъчна сутрин е продължило над 7 часа. За щастие инцидентът се е разминал без пострадали. "Материалните щети са: изгоряла покривна конструкция – 120 кв.м., две бараки, 50 кв.м. външна изолация. Спасени са три съседни жилищни сгради", коментира вчера пред Под тепето говорителят на пожарната инспектор Цвятко Дешев.

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

06 Окт, 2017

Две къщи изгоряха в Аджисан махала

Кварталът в центъра на Пловдив не спа тази нощ, огнеборците гасиха близо 7 часа   

Кадрите, които виждате, ни изпрати наш читател. На пръв поглед изглежда, че гори високият блок до бившата баня „Здравец“, по-известна като Папараци. Истината е друга.

Сигналът за пожар в най-богатата ромска махала на Пловдив е получен в 23 часа и 6 минути снощи на спешния телефон 112. Заради спецификата на Аджисан махала на мястото са изпратени 5 екипа огнеборци с противопожарни автомобили. Гасенето е продължило до 7 часа сутринта в петък, съобщиха от Пожарната в Пловдив.

Огненият стълб и димът се виждаха от почти всички райони на града.

„Пожарът е тръгнал от къща на ул. „Мадара“ № 3. Няма жертви и пострадали. Материалните щети са: изгоряла покривна ...

» повече