Подтепето

криминале

07 Ян, 2017

Откраднаха велосипед за 1700 лева

Съседи се шегуват, че апашът е бил загрижен за чистотата на въздуха в Пловдив

Пловдивчанин сигнализира за особена кражба. В периода между 27-ми декември и 4-ти януари, неизвестен извършител е нахлул в избеното помещение на блок в жилищния квартал „Тракия“. Вместо крадецът да търси пари или накити, той е откраднал велосипед, чиято стойност, според собственика, е 1700 лева.

Съседи на пострадалия мъж се шегуват, че апашът може би е бил загрижен за чистия въздух в Пловдив и е решил да потърси алтернативен метод за придвижване.

По сигнала работят служителите на Пето районно управление в града, като вече е образувано досъдебно производство.

 

Няма направени коментари
Още от рубриката "криминале"

Подобни новини

24 Мар, 2018

Да паркираш велосипед в Пловдив

Какви са допълнителните мерки против крадци (СНИМКИ)

Все по-често на монтираните велостоянки в Пловдив се виждат паркирани велосипеди през деня и то най-вече в централната градска част. На най-близката до община Пловдив, която се намира до паркинга на Радио телевизионния център, почти винаги има заключено колело.

Сред  велосипедистите се знае, че това е едно от най-сигурните места, на които може да си оставиш колелото, заради близкия пропускателен пункт на Общинска полиция, Синята зона и видео наблюдението наоколо. Въпреки четворната защита обаче дори и там се наблюдават велосипеди без седалки.

Да свали седлото е допълнително подсигуряване срещу кражба, разказва младежът, който ни е видял от близкия офис как снимаме вързаните велосипеди. Носи седалката и започва да я монтира отново, като допълва ...

» повече