40 катастрофи до обяд в Пловдив

Криминале

Два автобус се сблъскаха до спортна зала Чайка в Смирненски

ОД на МВР напомня на водачите на МПС да бъдат внимателни и да се съобразяват с пътната и метеорологична обстановка

Снегът докара близо 40 тенекиени катастрофи по пловдивските улици само до обяд в първия ден на седмицата, а прогнозите са за продължителни валежи. До 12 часа днес са постъпили 38 сигнала за катастрофи в Пловдивска област. Преобладават тези с материални щети, няма сериозно пострадали хора, съобщават от полицията.

Два автобуса на масовия градски транспорт с номера 37 и 17 са се сблъскали към 12.40 ч. под жп надлеза пред спортна зала "Чайка". Няма пострадали хора. Свидетели съобщават, че рейс 37 е блъснал отзад № 17.  

Движението е ограничено поради ПТП по стария път от Пловдив към Пазарджик, на 7-8 км от кръговото на Пловдив. Автомобилите се насочват по обходни маршрути. Около 11 часа днес в РУ – Стамболийски постъпил сигнал за челен сблъсък между камион и лек автомобил в района на разклон за сметище край Цалапица на пътя Пловдив – Пазарджик. По първоначални данни са пострадали водачът и пътничка в колата, които са откарани в болница за прегледи. До приключване на огледа на местопроизшествието движението е затруднено и се подпомага от полицейски служители. Организирани са обходни маршрути от 6-ти километър и Отра хан.

ОДМВР напомня на водачите на МПС да бъдат внимателни и да се съобразяват с пътната и метеорологична обстановка.

Споделете ни във:

Подобни статии

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.