Бареков с нова телевизионна роля

Гласове

Новия политик се връща в ефир с предаване в Евроком година преди европейски и местни избори, искал да покаже лицето на истинската журналистика

Финансираният безотчетно, както се разбра от делото за фалита на КТБ, Нов политик и стар журналист Николай Бареков отново се пуска в телевизионния ефир.  Бившият водещ на сутрешния блок по бТВ и изпълнителен директор на ТВ7 стартира предаване по телевизия Евроком на 16 юни, като ще дели ефира с ексдепутата Димитър Байрактаров. Форматът ще се казва „Бареков и Байрактаров без цензура”. То ще се излъчва всяка събота на живо в ефира на телевизия Евроком и ще бъде с продължителност  90 минути.

„Моята цел е новото ни предаване да покаже лицето на истинската и качествена журналистика и публицистика в България, което в последните години беше забравено. Наши гости ще бъдат политици и общественици от всички парламентарно и непарламентарно представени партии. Ние ще отчитаме обществените нагласи обективно, но не очаквайте да бъдем „,манифестация на говорещите глави”, цитират от телевизия Евроком Бареков в прессъобщение до медиите.

Новата телевизионна роля на Бареков бе обявена само година преди европейските и местни избори, които ще се случат през 2019г.

Сякаш времената на шеметната политическо-телевизионна кариера на Бареков с пари от КТБ са забравени. За да си ги припомните, вижте тук!

 

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.