Капана фест през очите на едно дете

Фоторепортаж

5-годишният Теодор изуми социалните мрежи със снимките си

По време на Капана фест се проведоха какви ли не събития и инициативи, които бяха предварително организирани. Чарът на подобни събития, обаче, идва от онези моменти, които не са планирани, но са забавни и оставят светли спомени у нас.

Днес ви представяме поредния проект на добре познатия ни Виктор Цонев. Юрист, барабанист или фотограф, не знаем как да го определим, но известният още под прозвището Pink Tsonk, не спира да ни изненадва със своите проекти и вдъхновяващи кадри.

Снимките, които ще видите днес, не са на Виктор. Те са на едно 5-годишно момче, което е взело фотоапаратът и е заснело случващото се около него. Вижте какво каза Виктор Цонев в социалните мрежи по темата:

На първата снимка е Теодор. Теди е само на пет години и половина. Преди два дни, в рамките на Капана фест, хвана стария ми DSLR – NIkon D80 с 50мм обектив и започна да снима. На втората минута ме попита: "Как се сменя точката?" – имаше предвид фокусната точка… Теди никога не е снимал преди и това са първите му стъпки в снимането, като за мен лично са впечатляващи, заявява Цонев.

Може би Теди е бъдещ виртуоз на камерата. Дали ще се занимава с фотография или не, само времето ще покаже. До тогава – вижте какви кадри е заснел Теди само за няколко минути.

Споделете ни във:

2 коментара

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.