Призив за диалог по проекта за Бунарджика остана без отговор

Актуално Изпод тепето

Нито един гражданин не откликна на поканата на кмета на район Централен Георги Стаменов за среща

На дискусията се яви единствено представител на Под тепето

Нито един представител на активни във Фейсбук групи не откликна на поканата на кмета на район Централен Георги Стаменов за среща в кметството снощи, на която да бъдат обсъдени очи в очи важни теми като проекта за облагородяването на хълма Бунарджика. Единственият гост на предварително обявената дискусия бе представител на Под тепето, тъй като медията ни се интересува живо от бъдещето на тепетата.

Вчера, в администрацията на районното кметство беше планирана среща с представители на Фейсбук групи, Фейсбук страници и регионални медии. Тя имаше за цел в неформална обстановка Георги Стаменов, като представител на Община Пловдив, заедно със своя екип, да обсъди с поканените на събеседването пловдивчани теми, свързани с настоящето и бъдещето на парк Бунарджика, Сахат тепе и Младежки хълм. Трите обекта са предмет на интерес от страна на няколко групи граждани, които през последните месеци показват гражданска активност и споделят свои мнения и наблюдения в интернет пространството.

„В резултат на активностите в социалните мрежи и поставените въпроси към Община Пловдив, преди два дни се обърнах към няколко Фейсбук групи и модератори на страници с покана за среща и разговор. Уви, на поканата ми за 5.12. от 17.30 ч. не се отзова нито едно лице“, сподели кметът Стаменов.

Той  добави, че администрацията, независимо от работно си време, е отворена за двустранна комуникация с гражданите, особено относно теми, свързани с историята и наследството на Пловдив.

Споделете ни във:

Подобни статии

1 коментар

  1. И наляхте два бетоновоза бетон под мечката..и защо??!! Имате познати фирми за бетон ли, кому беше нужно такова омазване, изтръгване на автентичните камъни и настилки и сега бетон, утски кубета, ламби и кво още, дет се вика като кръпка, съшита с бели конци.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.