Дизайнерските тоалетни блокираха Капана (ВИДЕО)

Градът

Кварталът осъмна непристъпен за автомобили и с блокирани улици

Монтират високотехнологичните заместители на писоарите

Историческият в технологично отношение момент за Квартала на творческите индустрии настъпи именно в днешната дъждовна утрин на юни. След като култовите писоари отидоха в небитието преди двадесетина дни, тази сутрин Капана осъмна непристъпен за автомобили и с блокирани улици заради доставката на високотехнологичните тоалетни.   

Единствената улица, по която се влиза в квартала с автомобили – „Железарска“, е непристъпна. Патрулна кола е блокирала движението откъм „Цар Борис III Обединител“, ТИР-ът с двете кабинки за 180 000 лева е паркиран на завоя с „Йоаким Груев“, а перпендикулярно на него е тежкотоварния кран, който трябва да ги разтовари.

Логистичната операция върви под зоркото наблюдение на представители на фирмата доставчик „Екотой“ и поръчителите от ОП „Чистота“, както и на десетки кибици от квартала и случайни минувачи. Работата върви бавно и с много викове.

Огромен бял джип, брандиран като сервизен на бургаската фирма, която единствена се състезава в обществената поръчка за така наречените „златни кенефи на Чистота“ и спечели, е паркиран неправилно на улица „Железарска“, но това не е проблем нито за присъстващите полицаи, нито за служителя на „Синя зона“ в района. Освен това на огледалото за задно виждане на джипа в нарушение има залепен стикер, който сполучливо имитира, че автомобилът е на лекар.

Представители на общинското предприятие „Чистота“, които са на място, коментираха пред репортера ни, че ако всичко върви по план, до края на деня свръх тоалетните вече ще са монтирани. На мястото на писоарите се виждат основите за двете нови автоматични кабинки и оставените В и К и ел. връзки.

Споделете ни във:

1 thought on “Дизайнерските тоалетни блокираха Капана (ВИДЕО)

  1. Jums nepieciešams finansejums, lai jusu majas, jusu bizness, auto iegadi, lai iegadatos motociklu, lai izveidotu savu biznesu, lai jusu personigas vajadzibas vairs šaubas. Mes sniedzam personas kreditu ar procentu likmi 3% neatkarigi no summas. Jus velaties rakstit, lai jusu personas aizdevumiem, ka es esmu jusu riciba 24h / 24. Vairak informacijas: servicepeakgroup@hotmail.com
    Paldies

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.