ЗдравеПУЛС

426 пациента ще гласуват в УМБАЛ „Св. Георги“

На територията на болницата има 4 секции – 1 е към Район „Централен“, 3 са в Район „Западен“

Общо 426 пациенти ще имат възможност да упражнят на 6 ноември правото си на глас в четирите секции на Университетска болница „Свети Георги“. В База 1 на лечебното заведение на бул. „Васил Априлов“  №15 А, на територията на Клиниката по кожни болести, е разположена секция №102 на район „Централен“. В нея ще гласуват 68 пациенти. 

Останалите три секции са в База 2 на бул. „Пещерско шосе“ №66, в Район „Западен“, и в тях ще гласуват 358 пациенти. Секции 49 и 50 са в Хирургическия блок. Първата е се намира  на 5-ия етаж в Клиниката по ортопедия и травматология и в нея ще гласуват всички, които се лекуват в клиничните звена от 1-ви до 5-и етаж включително. На 11-ия етаж във Клиниката по специална хирургия се намира Секция №50 и в нея ще гласуват пациентите от стационарите от 6-и до 12-и етаж.

Секция №51 ще бъде в административната сграда на Клиниката по инфекциозни болести. В нея правото си на глас ще упражнят пациентите от трите лечебни блока на клиниката и от Отделението по фтизиатрия към Клиниката по пневмология, което се намира в сграда в съседство с административния блок. 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
Изпрати новина