ЖивотЗабавлениеНовини

Жените и казината – какво показва тенденцията?

Ще открием, че интернет пространството и забавленията в него са ориентирани към абсолютно всички. Това не само не трябва да ни изненадва, но и ни в много отношения ще открием, че нежният пол е винаги добре дошъл, все пак глобалната мрежа се превърна в място за социализиране. Редица онлайн казината, както споделят анализаторите от Betenemy, отдавна не са територия само за мъже, а и никога не са били, впрочем тази форма на онлайн забавление винаги е претендирала за еднаква прозрачна политика и към двата пола, като в основата на всичко стои забавлението.

В последно време ще открием повишаващото се присъствие на нежния пол, като в това отношение ще забележим, че тяхното участие може да се срещне в редица игри, включително и възможността да се състезават в някои професионални турнири и дори да се наредят до някои от най-големите играчи, придобивайки легендарен статус. Най-важното е, че винаги се поддържа баланса между предложения, които биха били подходящи както за мъжете, така и за жените.

Какво обаче ни показва тенденцията? На първо място ще установим, че ръстът на регистрираните потребители започва да се повишава значително, като първият скок може да се забележи още през 2007 г. В този период става ясно, че потребителките са се повишили около четири пъти в рамките на 3 години. Дамите предпочитат онлайн платформите, поради факта, че могат да останат анонимни и да се фокусират върху играта, без да привличат ухажори. Освен това предпочитаното им забавление е слот машините, които също промениха своята визия и започнаха да работят в полза на истинските почитатели.

Какво се случва през следващата година? Отчита се отново ръст, този път около 43.38 % от регистрираните потребители са именно представителки на нежния пол, което означава, че мъжете са 51.62% – разликата се стопява значително. Една от причините да има такъв ръст е и фактът, че повечето платформи създават безопасна среда и дават сериозна сигурност на забавление. В следващите години ще забележим, че ръстът не спираше и логично през миналата година отново се постави рекорд на новорегистрирани играчи. Изборът на слот машини също не е случаен. Жените не преследват по-сериозните и рискови игри, както правят мъжете, тяхното основно занимание е да се забавляват и в това отношение изборът им е към по-семплите игри, но не защото не могат да се справят със стратегическите като покер и блекджек – не си мислете това в нито един момент.

В повечето случаи дамите са в тези платформи да се забавляват и да се откъснат от натовареното ежедневие. Освен това ще забележим, че са и много по-разумните играчи. При направена проверка се оказва, че жените прекарват много по-дълго в платформите, при това с много по-малко направени депозит. Освен това са готови да признаят, че се увличат и сами деактивират профила си, когато се окаже, че прекаляват. Всичко това трябва да ни докаже и още една важна подробност – дамите са успешни. След като могат да се забавляват с минимални усилия и някои от тях вече могат да се похвалят с реноме, не трябва да се изненадваме и от крайния резултат.

При подобен ръст ще трябва да признаем, че онлайн казината спокойно могат да се смятат за предложение, което доставя точните забавления и на двата пола, но ако вярваме на бъдещите тенденции, дамите ще продължат да превземат и тези позиции.

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина