АктуалноГрадътМненияНовиниПод ножа

Срам ме е!

Срам ме е, че съм пловдивчанин, написа адвокатът Стефан Левашки след протеста срещу шествието на толерантността

„Срамувам се все повече, че съм пловдивчанин. Откога моя град известен като града на художниците, поетите, музикантите и артистите, прекрасен със своята пъстрота и етническо и религиозно разнообразие се превърна в град на омразата, хомофобията и расизма“, това написа в профила си във фейсбук пловдивският адвокат Стефан Левашки след днешния ден, в който се проведе Шествие на толерантността, обградено от протест против него.

„Пловдивчани винаги сме били толерантни, обичливи и уважителни хора, известни със своя аристократизъм. Пловдивската главна улица помни своите градски идиоти, колоритни просяци и открити хомосексуалисти, към които всички сме се отнасяли къде с разбиране, къде с лека надсмешка, но никога със злоба. Какво Ви пречат 20 гей човека излезли да протестират против насилието на ЛГБТ общността. Срам ме е.“, коментира Левашки.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

11 коментари

  1. Хомофобите са най-големите жалкари и неможари. Смели са само когато са на глутница, иначе мишкуват, както се случи в Бургас, където протестиращите деца, много от които момичета, бяха повече от тях. Боклуците изгориха някаква листовка, но за повече не им стигна смелостта хаха хомофоби, вие сте най-големите педали

  2. Поредният соросоид, който се мъчи да ни изкара виновни за това, че пловдивчани не приемат извратените да парадират публично с тяхното болестно състояние. Да, Пловдив е имал много знакови педали, като Жоро канара например, но те наистина внасяха колорид без да парадират публично с това и без да дразнят останалите нормални хора!!!

  3. На мен пък ми е чудно защо точно сега решиха да протестират. Имам такива приятели и вервай те никой не може да ги различи. Много лъжи тези 92 ли 93 ли дни. Много злоба, миризма и реваншизъм…

  4. И още, Хаджи Енчо, търсейки самоутвърждаване в противопоставянето на по-слабите от тях, все пак не могат да избягат от комплексите си за малоценност. Впрочем, в публичната, подчертавам, демонстрация на различната сексуалност на другата група не виждам нищо положително. И там движещите мотиви са подобни.

  5. Публична тайна е, че футболните агитки се пълнят от момчета от крайните бетонни гета, чиито родители са напуснали родните си села през деветдесетте в търсене на по-добър живот. В тези групи агресията и омразата са необходими за утвърждаване и контрол. Преди век са били улични банди от емигранти, сега са антиимигрантски футболни агитки. Но по същество са едни и същи. Намират успокоение и сила в насилието.

    1. А ти в какво намираш успокоение?В това да си пъхната членовете по задниците ли?Мнозинството от хората са против тия показни действия.На всички ни е ясно,че извратени типове съществуват,не разбирам само,защо трябва да се бутат в лицето на хората?Дай да направим и парад на педофилите,защото и те не са като обикновените хора,а?

    2. точно! на всичко отгоре имат протекцията и финансирането на силни политически и икономически фигури. паравоенни формирования с ясна структура и ред. страшно е, че винаги се активират в определени моменти.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина