АктуалноБългарияГрадътЖивотЗабавлениеНовиниПод небето

Прерязаха лентата на първия в Пловдив Хилтън Дабъл Трий

Целият градски елит се събра на събитието, лично кметът Здравко Димитров покани първите гости в новата сграда

Първият в Пловдив хотел от веригата Хилтън – Дабъл Трий отвори врати в Пловдив. Хотелът се намира в непосредствена близост до църквата „Света Петка“ на бул. „Мария Луиза“ – между Голямата и Малката базилика.

Целият градски елит присъства на събитието, като лично кметът Здравко Димитров преряза лентата пред официалните гости. Компания с ножица в ръка му Васил и Иван Караилански, които са собственици на хотела.

В хотела има общо 162 стаи, както и различни места за провеждане на конференции, спортни и уелнес услуги, както и модерен италиански ресторант Il Monte. Хилтън Дабъл Трий отвори врати само няколко дни след отварянето на петзвездния Емпориум – в бившия магазин Евмолпия.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

11 коментари

  1. Радост по поредната застроена градинка. “Пловдивският елит” в еуфория. По-надолу по булеварда се появява още една сграда в “празните пространства”. Те едно време са били големи глупаци, че са оставили такова разстояние между двата реда сгради от двете страни на булеварда за дървета и зеленина. Гледай сега какво хубаво става. Хотелчета, жилищни комплекси, ама тези които ги строят не живеят в тях. Правят си големи къщи извън града, а пловдивчани дишат мръсния въздух, бият се за паркоместа и си мълчат. Че от време на време, трябва и да ръкопляскат.

  2. Не му беше там мястото, на метри от светофара. Ще предизвиква задръствания. Всъщност е пример за пълната липса на градоустройствено планиране през последните години. Поне не е грозен.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина