ГрадътИзбориНовини

Пловдивските училища с готовност за изборите

„Директорите имат опит и на този етап нямаме притеснение, че ще направят необходимата организация“, обясни началникът на РУО-Пловдив, Антоанета Пакова.

Училищата в Пловдивска област имат готовност да предоставят помещения за провеждането на предстоящите парламентарни избори, с изключение на тези, в които ще се извършват планови ремонти. Това стана ясно по време на срещата на областния управител на област Пловдив Ангел Стоев с началника на Регионалното управление на образованието. В срещата от страна на областна администрация участваха също зам.-областните управители Даниела Николова и Иванка Петкова.

„Директорите имат опит и на този етап нямаме притеснение, че ще направят необходимата организация“, обясни началникът на РУО-Пловдив. Към 5 септември се очаква да бъдат обявени имената на новите директори на училища, за които през лятото се проведоха конкурси. С тях ще бъде направена специална среща, на която да бъдат запознати с ангажиментите им по време на изборния процес.

Ангел Стоев съобщи, че се очаква до дни ЦИК да оповести избирателните списъци за цялата страна. Те следва със заповед на кметовете да бъдат публикувани на официалните страници на общините и да бъдат разлепени в училищата, в които ще има организирани секционни избирателни комисии.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина