ЖивотЗабавлениеНовини

Научете как да се превърнете в инфлуенсър – #BringTheBloggers ИДВА В ПЛОВДИВ НА 26 СЕПТЕМВРИ!

Ако искате да имате успех в социалните мрежи, да развиете собствен блог и да се превърнете в инфлуенсър, събитието Bring The Bloggers е вашият уникален шанс

Организиранa от списание GRAZIA и www.MissBloom.bg, конференцията ще ви срещне с някои от най-известните български блогъри, влогъри и инстаграм инфлуенсъри, с експерти в сферата на социалните мрежи и създаването и продаването на съдържание и с представители на фирмите у нас, които си сътрудничат с инфлуенсъри.

От първа ръка ще чуете историите на техния успех. Ще получите уникално, практично ноу-хау, включително за това как да снимате за социалните мрежи, да изградите свой уникален образ, да привлечете лоялни последователи и да спечелите вниманието и доверието на брандовете.

На 26-ти септември в хотел Империал ви очакват много интересни гости, популярни лица, както и подаръци.

За най-горещите модни и козметични тенденции ще си поговорим с вдъхновяващите Ивелина Сакалийска от @frichic и Денина Мартин @deninamartin, а понеже продължаваме да мечтаем за екзотични пътувания и приключения, няма да пропуснем възможността да ви срещнем с Ирина Денева

@when_you_wonder_what_to_wear  и Илиян Гинов @oneticketjustgo.

С Радостина Христова @radostna пък (и с още няколко прекрасни и вдъхновяващи млади майки) ще си говорим за баланса между времето с децата вкъщи и онлайн кариерата – разбира се, като част от панела GRAZIA MAMA.

За първи път #BringTheBloggers ще ви срещне с риалити звездите Елена Терзиева и Пламен Кичев, както и с Емил и Калина Христови @ekedition2019. Заедно с тях ще обсъдим успеха в социалните мрежи, който получават след участието си в телевизионния формат „Един за друг”.

За повече информация, както и за запазване на места, посетете официалната Facebook страница на събитието или го заявете на [email protected]. Разбира се, продължаваме традицията да има страхотни коктейли, подаръци и много изненади. Елате да се забавляваме заедно, обещаваме ви, че няма да съжалявате!

Събитието е възможно с любезната подкрепа на  Бритиш Американ Табако.

 

 

 

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина