КултураНовини

Музикалната комедия „Голата истина за група Жигули“ и „Черната вдовица“ на Филмови нощи във Филипополис тази вечер

Допълнителни прожекции на „Голата истина за група Жигули“ и „Три перфектни дъщери“ през следващата седмица

Много забавление ни очаква тази вечер на Филмови нощи във Филипополис с „Голата истина за група жигули“ и „Черната вдовица“. В 21:10 ни очаква един от най-гледаните български филми в най-ново време – „Голата истина за група Жигули“. Музикалната комедия ще ни забавлява и развълнува с историята за бунтарска група от 90-те, която се събира отново след 30 години. Очакват ни много музикални, житейски и семейни вълнения на екрана, примесени с много хумор и прекрасна рок музика.

В късния филм от 23:30 ще видим Скарлет Йохансон и Робърд Дауни-дж. в нов комиксов екшън. „Черната вдовица“ се развива малко след събитията в „Първият отмъстител: Войната на героите“. Отмъстителите са разделени, а самата Черна вдовица живее в немилост и бяга от закона. Ще срещнем нейното „семейство“ от други герои, които заедно ще преодолеят нови трудности.

Поради големия интерес „Голата истина за група Жигули“ ще има допълнителна прожекция след седмица – на 26 юли от 21:10. Допълнителни прожекции ще има и италианската комедия, носител на голямата награда на КЕФФ „Три перфектни дъщери“, която ще можем да гледаме отново на 24-и и 29 юли от 23:30.

Филмови нощи във Филипополис продължава с прожекции всеки ден до 31 юли. Билетите за филмите са на цена от 7 лева, с намаление за учащи и пенсионери – 6 лева. Те могат да се купят от касата на лятното кино „Орфей“ след 19:30 часа или от LUCKY Дом на киното всеки ден след 16 часа. Резервации и онлайн продажба се правят на сайта boxoffice.bg.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина