ГЕРБ предложи Калоян Сухоруков за председател на РИК 16

Избори 2021 Новини
тотев герб

Калоян Сухоруков е предложен от ГЕРБ за председател на Районната избирателна комисия Пловдив-град. Това съобщи бившият кмет и областен координатор на партията Иван Тотев. Консултациите са проведени днес в Областна администрация, като освен него е имало само още един кандидат – от „Продължаваме промяната“, съобщи още Тотев.

„Като партия с най-голям опит и поддръжници предложихме за председател на РИК дългогодишния член на комисията – юристът Калоян Сухоруков. Решението за председател ще бъде взето от Централната избирателна комисия, тъй като единствено ПП от всички парламентарно представените партии и коалиции предложи друг кандидат. Очакваме решението на ЦИК за ръководните длъжности и ситуирането на Районната изибирателна комисия в 16-ти избирателен район Пловдив-град за предсрочните парламентарни избори за 48-мо Народно събрание, които ще се проведат на 2-ри октомври 2022 година“, добави още бившият кмет.

Калоян Сухоруков е бил член на избирателната комисия и в предни избори. Той е специалист в общинската администрация в район „Централен“.

Споделете ни във:

1 thought on “ГЕРБ предложи Калоян Сухоруков за председател на РИК 16

  1. А Мърсола,какъв го дава!Вместо да се скрие този наглец вместо в затвора се разхожда свободно и се прави на ни лук ял ни мирисал!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.