Фондацията на TELUS разпределя 170 000 лв. за финансиране на проекти на граждански организации

Градът Изпод тепето Новини

Това е първата отворена покана за кандидатстване за тази година

Фондацията на TELUS International в България кани фондации, сдружения и други юридически лица с нестопанска цел да кандидатстват за финансиране на социалнозначими проекти, в подкрепа на местните общности. Финансират се проекти в областите здравеопазване, образование и околна среда.

Тази година, фондация „Обществен борд на TELUS International в България“ отново разпределя общо 170 000 лв. на класиралите се проекти в рамките на две отворени покани за кандидатстване. Максималната сума на подкрепа за един проект е 15 000 лв. Крайният срок за кандидатстване към настоящата покана е 23:59 часа на 15 март 2022 г.

През 2021 г. фондацията финансира общо 13 социалнозначими проекта, пет от които с национален обхват, а останалите в региони като Странджа планина, Синеморец, Чирпан, Хасково, Ловеч, Варна и др. Същата година, грантовата програма на Обществения борд бе отличена като най-добрата дарителска програма в рамките на Годишните награди на Българския дарителски форум.

От своето създаване през 2015 г. до момента фондацията на TELUS International в България е финансирала 139 проекта, на обща стойност над 1 милион лева.

Всички детайли и условия за кандидатстване могат да бъдат намерени на Интернет страницата на фондация „Обществения борд на TELUS International в България“.

Споделете ни във:

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.