АктуалноГрадътКултураНовини

Феновете на „Завръщане 2“ в Пловдив: Хареса ни повече и от първата част

Надявам се да се снимат повече филми в Пловдив, тъй като градът има много дух и какво да покаже, смята Ники Илиев
„Продължението ни хареса дори повече от първата част“. Така зрители на специалната прожекция на „Завръщане 2“ в LUCKY Дом на киното в неделя реагираха на филма след неговия край пред госта – режисьорът и актьор Ники Илиев. „Радвам се, точно това исках да чуя“, отговори той. Илиев гостува в Пловдив след представяне на филма във Виена, но Пловдив е любимото му място за тази продукция, тъй като той е сниман основно тук, както самият той разкри.
Пловдив има страхотен дух, много красив град, който има много какво да покаже. Надявам се да се снимат много повече филми в Пловдив, добави още Ники Илиев пред публиката. Дали ще снима трета част, както пожелаха фенове, или ще се прави друга продукция, все още не е ясно. Той разказа някои от любимите си моменти от снимачните дни, като сцените пред Джумая джамия, където стотици хора са наблюдавали снимките, но са пазили пълна тишина и дисциплина. Филмът е снима още в Поморие и на други локации по морето.
Любимите дни на Ники Илиев са били именно в Пловдив, като освен в центъра на града – в Капана и около Джумаята снимки са правени също и в Би Боп Кафе, в Стария град, както и по тепетата. Финалната сцена на Младежкия хълм я снимахме по изгрев слънце и когато слизахме с колите ми стана приятно да гледам всички хора, които идват да се разхождат сами, с приятели или с домашни любимци, разказа Ники Илиев. Той добави, че е искал да се извини на всички, че в пешеходното пространство има автомобили, за което му е било неудобно пред хората, и се е опитал да обясни на всички, че с многото и тежка техника се е наложило да използват превозни средства.
Стотиците фенове в LUCKY Дом на киното останаха дълго след прожекцията и извън залата, където получиха автографи, снимки и още разкази за „Завръщане 2“.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Един коментар

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина