ЖивотЗабавлениеНовини

Българските крафт пивовари се обединяват за втора поредна година, за да подкрепят малкия бизнес

6 български крафт пивоварни  на пазара новите си бири под общото име “I AM AMAZING”

Представителите на крафт бирената индустрия у нас обявиха, че се обединяват за втора поредна година, за да подкрепят отново малкия бизнес в условията на икономическа криза. Целта на крафт бирените ентусиасти е да подадат ръка на малките специализирани барове и магазини, които продават тяхното пиво и поддържат жив духа на крафт биреното общество. Именно по тази причина бирите от специалната серия „I AM AMAZING” са налични ексклузивно на избрани локации и не могат да бъдат открити в големите вериги супермаркети.

Шестте крафт пивоварни, които си подават ръка в този труден за индустрията момент, са Cohones, Мелтум, Диво пиво, Metalhead, Rocket Science и Blekpine. Всички те са водени от идеята, че бизнесът трябва да си помага и че са нужни общи усилия, за да се поддържа и обогатява крафт бирената култура.

Лансирането на бирите от втората серия на кампанията “I AM AMAZING” идва
точно навреме за началото на летния сезон. Пивоварите, които са част от инициативата, споделят, че моментът е перфектен да се срещнем с приятели, да изпием по бира в бара и да се насладим на живота. С акта си на обединение и
подкрепа към бизнеса, шестте пивоварни напомнят на крафт биреното общество, че всички сме amazing, когато сме заедно.

Миналата пролет пивоварите пуснаха на пазара първите си бири от серията “I AM AMAZING” и направиха прецедент в световен мащаб. За пръв път в историята 10 конкурентни микропивоварни произведоха собствени продукти под общото име I AM AMAZING. Кампанията беше инициирана в следствие от кризата с коронавируса. Наименованието произлезе от небезизвестна реплика на боксьора ни Кубрат Пулев и символизира обединението, силата и куража, които проявихме в тежки за целия свят времена на здравна и икономическа криза.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина