Вкусът на градаЗабавлениеНовини

„Базар Капана” се завръща на Малката Главна

„Базар Капана” ще оживи Малката главна от 18 до 21- юни. Организаторите съобщават, че отново ще запознаят публиката с над 100 автентични и модерни занаятчии, както и техните творби, организирани в тематични зони – Авторски изделия, Натурални храни и напитки, Градска мода, Базар за грамофонни плочи, Дом на Книгата Сашо Костов, Керамика и Бижутерия, Козметика. Домът на плочата „Soul Searchin „ и „My Vinyl“, отново ще зарадват феновете на качествения винил с уникални находки. Посетителите ще могат да се насладят на отбрани вкусове, създадени от родни производители на качествени храни и напитки.

„ Предизвикани от наложената социална дистанция, ще ви предствим една различна фотографска зона, в която ще видите втората самостоятелна изложба – “Къс Земя” на Йохана Траянова. Необичайна конструкция, ще приюти експерименталния мултидисциплинарен проект на авторката, който съчетава фотография, звукова инсталация и визуална поезия, и разкрива перспективата ѝ относно стремежът за завръщане към естественото, човешкото”, издават организаторите на „Капана фест”.

За музикалния характер на събитието ще се погрижи DJ Skill, който ще организира разнообразната програмата на специалната сцена за винил сетове, всеки ден от 10:30 до 23:00 ч.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина