Новини

Автобус с бежанци от Украйна се преобърна на магистрала в Северна Италия

Автобус с около 50 бежанци от Украйна се е преобърнал на магистрала в Северна Италия, при което е загинал един пътник. Няколко души са ранени, но никой от тях не е пострадал сериозно, съобщи италианското държавно радио, цитирано от АП, предаде БТА.

Радио РАИ уточни, че е загинала една жена, а останалите пътуващи са били успешно евакуирани. Катастрофата е станала рано тази сутрин близо до град Форли в област Емилия-Романя. За момента не е ясно в каква посока е пътувал автобусът.

Около 35 000 украински бежанци са влезли в Италия от началото на руското нахлуване в Украйна, като повечето от тях са минали през североизточната граница със Словения.

Област Емилия-Романя, която граничи с Адриатическо море, е дала подслон досега на около 7000 бежанци.

Катастрофата се разследва.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

2 коментари

  1. Много пият, горките хохли. Не са дават на руснаците.

    Като се заселят „в полите на Витоша“ някои челници от Одеската мафия (с чикагски паспорти или сицилиянски, каквито на килограм препродават) тогава ще ни се изяснят и на нас някои положения…

    1. ДЕбеЛЯН БЕЙевски от „Далавери, Привилегии, Салтанати“ =ДПС= и неговата кръстница милата МЕДИ, Доктор Хонорис Кауза по ХидроМелиорация от БАНда тогава ще ни се видят чистички и невинни като Децка Градина „Снежанка“.

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина