БългарияНощна смяна

Уош Ем Си показва филма си с Иван Иванов само на специални прожекции

Музикантът-режисьор рапира сред много бира във Фабрик

Паолина Трионска

Уош е лош на бараСлагам очилата, мацката зад бара, ако може, донеси ми едно голямо и да започваме, призова Уош Ем Си или още Стефан Иванов снощи в бар Фабрик. 

Още преди обявения час за започване на купона, почитателите на рапъра вече бяха запълнили клуба. И въпреки че всичко започна час и половина по-късно, нямаше протестиращи, а само нетърпеливи лица, които се разцепиха при появата на Уош зад микрофона. 

Изпълнителите се делят на професионалисти и други не точно такива. Аз правя музика, която отразява живота, който за жалост или не goes on, както се пее в едно от парчетата, казва рапърът.

Може би още от малък съдбата му е да бъде на сцена. Като син на двама актьори- Иван Иванов и Петя Силянова, отгледан в театъра не е случаен интересът му към киното и изборът му на специалност -кинорежисура в НБУ.    

Повечето фенове може би са чули за филма, режисиран и по идея на сина "Добре дошъл у дома" с участието на бащата Иван Иванов. Единствените подробности, които дава за него рапърът, са, че предпочита да го крие и пази от лошите думи на журналисти и провокатори. Крия го и го споделям само на специални прожекции, когато сметна за добре, споделя Уош.

За в бъдеще изпълнителят планира няколкоседмична изолация вкъщи и работа върху готови на пръв поглед песни, които да дооформи. Това, което скоро ще радва феновете, ще е песента  Ский !(може би така ще си остане заглавието, смее се Иванов), която ще изскочи и с клип. Най-накрая и аз да направя клип, не спира да се усмихва Уош. 

В кратката почивка между песните си, изпълнителят беше заобиколен от феновете си, с които свободно  се забавляваше и разговаряше на всякакви теми. Поговори и за журналистите, тъй като очевидно не искаше да навлиза в лични теми. Пишещите са хората, които  трябва да се съобразяват с изпълнителя, а не обратното. Грозно и неудачно е да се възползват и  навлизат в негативи, с които да търсят вниманието на читателите си, сподели той.

А за купона?… Бири се лееха, ръка от сцената се подаваше постоянно и казваше Наздраве на феновете си. Уош резонно стана и леко лош, когато за едно от изпълненията си се качи на бара. Парчетата редеше сам, доста често феновете му взимаха думата, докато той им се радваше и смееше. Танци, манци, бири-мири, рап и рими… В Пловдив пак изтрещяваха и май нямат намерение да спират да го правят.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Back to top button
📨 Изпрати новина