Актуално

Варят етажна гроздова в лятно кино „Орфей”

Любимите съседи от „Етажна собственост” идват в лятно кино „Орфей” на 1 юни, за да завихрят в една безкрайно комична и мечтателна история. Запасите на военния Джамбазов от домашна гроздова са на привършване и мъжете в блока са изправени пред угрозата – „зима без ракия”. Силно притеснени, те кроят планове да си сварят тайно домашен алкохол, което е строго забранено.  Домоуправителят Величко, Джамбазов, Пешо и Кирчо се надяват да останат незабелязани, но точно там започват трагикомичните им перипетии! Ако ги хванат – грози ги арест, но по лошото е, че по петите им са техните отчаяни съпруги! Вбесените Гери и Нушка са готови на всичко, за да провалят тайния план на изчезналите си мъже. Събитията се преобръщат, когато четиримата приятели внезапно откриват изумителна находка…

„Етажна гроздова” разказва една много забавна, лична, но и трогателна история за малките, големи неща в нашата родна бяла, черна или пъстра действителност. Тази история ни пита, кои сме ние българите и в кое откриваме смисъла. Бурканите, които сме затворили за зимата ли ревностно броим, или плачем на поезия?

Представлението е част от Панорама на комедиите „Завеса под звездите”, организирана с подкрепата на Община Пловдив. Билети се продават на касата на лятно кино „Орфей”.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина