ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
КултураНовини

Танцова школа “Magnifique” ще покори пловдивската публика с Балетна гала вечер

Танцово студио „Magnifique“ с удоволствие ви кани на поредното културно събитие, което организира – на 30 юни 2024 г., от 17:00 часа в Дом на културата „Борис Христов“. Балетна гала вечер е посветена на нестихващата амбиция и неповторим талант на нашите ученици, които ще представят разнообразие от танцови изпълнения – от класическия балетен репертоар  през характерните, латино и модерни танци.

Ръководител и хореограф на Dance Studio “Magnifique” – Нора Маршаха.

   Забележителни гости в програмата ще бъдат премиер солистите на Националната опера и балет – Марта Петкова и Никола Хаджитанев. Техните изпълнения ще вдъхновят не само нашите ученици, но и всички присъстващи, като ги покорят и омагьосат с майсторството на своето изпълнение.

Водещи на събитието: Божана Мановска и Никола Орешков – актьори от Родопски драматичен театър “Николай Хайтов”.

Събитието се осъществява с любезното съдействие на Опера Пловдив и с подкрепата на Jarvant skincare, магазини Hansel & Gretel, балетни магазини Grishko.

Партньори на събитието: Grabo, Mediacafe, БНР, Тета, Флорина, Sweet plus, Балдаран, Мон-Шери, Чики-Рики, Comfydance, Меравел, Beauty bella, MG studio, Кулинарна лаборатория, Андрей Джамбазов – фотограф, BS video corporation, Аspecta.

  На 30 юни, публиката на Балетната гала вечер ще се наслади на резултатите от усилената работа и отдаденост на нашите ученици, и преподаватели през този танцов сезон. Очакват ви впечатляващи танцови изпълнения, които ще демонстрират многообразието на стиловете и техниките, преподавани в нашето студио.

Заповядайте да споделите с нас този специален момент и да подкрепите младите таланти на Пловдив!

Билети може да закупите на: рецепция DS Magnifique (хотел SPS, ЕТ.3), касата на Опера Пловдив (ул. “Гладстон 15”) и в мрежата на Грабо.

Последвайте събитието ни за повече информация:

https://www.facebook.com/share/Pi8prvFqHJ6NtdCM/

Повече за нас:

Основано през 2015 г., студио „Magnifique“ е символ на великолепие и изключителност, което се отразява не само в името, което на френски означава „великолепен, изключителен“, но и в нашата мисия. Нашето студио е създадено с цел да развива и обогатява културния живот в града, като предоставя възможност на децата да разкрият своя творчески потенциал от най-ранна възраст и да възпитават любов към изкуството. „Magnifique“ предлага разнообразни и иновативни класове както за деца, така и за възрастни. Стремим се да създаваме среда, в която всеки може да открие и развие своя талант, като същевременно изграждаме общност, в която изкуството и културата процъфтяват. DS Magnifique вече 11 година развива творческата си дейност като ежегодно присъединява нови културни събития в календара си – тази година успешно реализирахме за втори път Благотворителен пролетен бал с подкрепата на Община Пловдив, под егидата на кмета, както и Празник на танца и спорт с подкрепата на Община Тракия.

Dance studio “Magnifique”

Тел. за връзка: +359888754928

E-mail: [email protected]

Website: https://ds-magnifique.com/

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина