ПОД ТЕПЕТО има нов епизод!

Гледай сега!
ГрадътКултураНовини

Премиера на „Да обичаш Гершуин“ в Пловдив

Концерт-спектакълът „Да обичаш Гершуин“ – третият проект с филмова музика на Хилда Казасян, ще има премиера в Пловдив (в Лятно кино „Орфей“) на 21 юни, съобщиха от екипа на певицата. 

„Ето, че най-накрая дойде и моментът да представим най-новата ни програма и в моя любим град Пловдив“, каза Хилда Казасян. 

След успеха на двата филмови проекта „Да послушаме кино“ и „Световното кино в музика“, след спечелената награда „Кристална лира“ за върхови постижения в областта на българското музикално изкуство, екипът на Хилда Казасян продължава музикалното си пътешествие с едни от най-вдъхновяващите композиции на Джордж Гершуин, писани в началото на миналия век и вдъхновени от джаза, свободата и красотата на танцовата музика по онова време.

Програмата е аранжирана специално за случая от Христо Йоцов и представена от Плевенска филхармония с диригент Борислав Йоцов. На сцената отново ще бъдат Хилда Казаасян, Теодосий Спасов, Васил Петров, заедно с Христо Йоцов, Живко Петров, Михаил Йосифов и Димитър Карамфилов.

21 юни 2024г.

Лятно кино „ОРФЕЙ“

Билети можете да закупите от:
* Онлайн в мрежата на Ивентим :https://www.eventim.bg/bg/bileti/da-obichash-gershuin-plovdiv-lyatna-scena-orfey-1408245/performance.html

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина