Патрулка и полицейски мотор в мола преди Първия учебен ден

Градът Криминале Новини

Отблизо малчуганите могат да разгледат и да се снимат с полицейско оборудване, както и да се запознаят с полицаите и тяхната професия

Преди да бие първият звънец за учебната година, пловдивската полиция кани деца и родители в деня на професиите в мол Марково тепе. На 12 септември между 11 и 15 часа, любознателни деца ще имат възможност да се запознаят отблизо с представители на полицията. На партера на търговския център ще ви посрещнат усмихнати и сърдечни униформени служители на реда, полицейски автомобил и мотори.

Отблизо малчуганите могат да разгледат и да се снимат с полицейско оборудване. Ще разкажем на подрастващите за хуманните каузи и професии, в които човек поставя интереса на другите над собствения си.

Ще припомним на децата правилата за движение по пътищата, а на тийнейджърите – за опасностите и зависимостите на улицата.

Споделете ни във:

1 коментар за “Патрулка и полицейски мотор в мола преди Първия учебен ден

  1. Едно фотоизложба съшо да сложат и как полицията бие гражданите и какви татуси и нашивки да си сложат децата. Милиция, полиция ама и един диетолог да извикат да разкажат на децата каква диета да спазват че да докарат и на коремна обиколка също като нашата “полиция” …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.