ИзбориНовини

Бойко Борисов и Георги Георгиев избраха да са депутати от Пловдив

Бойко Борисов и Георги Георгиев избраха да станат народни представители от Пловдив. Лидерът на ГЕРБ и бившият председател на столичния общински съвет ще бъдат част от пловдивската група депутати на коалицията със СДС. Тя се допълва от проф. Даниела Дженева, ръководител на ансамбъл Тракия, и от Деница Николова.

Подгласниците в парламентарните избори в града миналата седмица ПП-ДБ ще бъдат представени от Манол Пейков, Йордан Иванов и Стою Стоев, след като водачът на листата Асен Василев избра да стане депутат от Хасково.

Ангел Георгиев и Емил Янков ще са народните представители от Възраждане от Пловдив, а от Величие ще е Николай Марков.

Единственият депутат от БСП от Пловдив ще е Иван Петков – Бебето, а от ИТН- Танер Тюркоглу.

Под Тепето

Екип на Под Тепето - Наистина Пловдив

4 коментари

  1. Това според кмета джудист е повод за гордост и признателност, а според обикновения пловдивчанин е повод за срам. Явно съдейки от разрушителното управление на града през последните 12 години ББ разбра че тия не стават за нищо и за да не изгуби и Пловдив както София спусна парашутисти. Излиза че даже в цяла Пловдивска област няма по умен от ПКП-а. Чест и почитания !

  2. Това според кмета джудист е повод за гордост и признателност, а според обикновения пловдивчанин е повод за срам. Явно съдейки от разрушителното управление на града през последните 12 години ББ разбра че тия не стават за нищо и за да не изгуби и Пловдив както София спусна парашутисти. Излиза че даже ПКП е по умна от тях. Чест и почитания !

Вашият коментар

Back to top button
Изпрати новина