Трифонов: Аз съм мафиот. Такава е истината.

Избори 2021 Новини
Слави Трифонов

Трифонов към Рашков: Арестувайте ме поне за 24 часа

Шоуменът и лидер на „Има такъв народ“ Слави Трифонов излезе с пореден статус във Фейсбук, след като в края на миналата седмица изтегли партията си от преговорите за кабинет с третия мандат и на практика очерта път към предсрочни избори.

„Искам да си призная, да бъда честен и брутално откровен – аз съм мафиот. Такава е истината. Участвал съм пред очите ви в няколко мафиотски организации – “Ку-ку”, “Каналето”, “Хъшове”, “Шоуто на Слави”. Вие сте свидетели на мръсните пари, които взимах по мръсен начин от БНТ, от телевизия “7 дни”, от bTV, а в момента взимам от себе си. Това последното е върхът на корупцията – аз съм мафиот, който сам си плаща, защото сам се изнудва и сам рекетира себе си. Правя това признание, защото прекрасно осъзнах, че не мога да се скрия“, пише той.

В ироничната си публикация той се обръща към вътрешния министър в оставка Бойко Рашков:

„Г-н министър в оставка, доказателства за това, че аз съм мафиот имат всички български граждани, Гугъл, Уикипедия, но най-вече министър-председателят в оставка Кирил Петков и говорителят на кабинета Лена Бориславова. Моля, извикайте на разпит посочените от мен лица, за да съберете доказателства и след това по смисъла на закона да дойдете и да ме арестувате. Г-н министър в оставка, вие ще имате моите признания, информациите от разпитите, които ще проведете, и най-логичното следствие на всичко това е да бъда арестуван, осъден и вкаран в затвора до края на жалкия си живот“.

Трифонов пише още, че и без Рашков да е шеф на КПКОНПИ, като министър на вътрешните работи
има достатъчно власт да го разкрие, арестува и унищожи.

„Г-н Рашков, аз не се шегувам, сериозен съм като некролог. Не може непрекъснато да има твърдения, че аз съм мафиот, а Вие да не правите нищо. Това започва да става подозрително, ще вземат да ме обвинят във връзки с “Продължаваме промяната”. Затова ме арестувайте поне за 24 часа“, посочва шоуменът, правейки паралел към ареста на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов от началото на годината.

Източник: mediapool.bg

Споделете ни във:

3 thoughts on “Трифонов: Аз съм мафиот. Такава е истината.

  1. Ама вкарайте го наистина за 24 часа да полежи в ареста.
    Ще му е от полза. И малко кютек по простата тиква.

  2. 30 години успешно доказва, че е изключително вреден, както за културния, така и за политическия живот тук. Иначе добре се нагуши с пари.

  3. Слави, ти си Мумия. Затова най-добре престани да издаваш звуци и да се движиш. Последното и без това те затруднява.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.