„Продължаваме промяната“ свалят предизборните си агитационни материали още утре

Избори 2021 Новини

„Продължаваме промяната“ – Пловдив закрива предизборната си кампания си утре. В 17:00 ч. кандидатите за народни представители от листите на Пловдив – град и Пловдив – област ще бъдат пред павилиона на партията в центъра на Пловдив (в близост до Централна поща).

„Искаме да благодарим на всички, които се включиха в кампанията, на симпатизантите ни за топлото отношение, за подкрепата, за идеите, които споделиха с нас и за силите, които ни дадоха, за да продължим промяната“,  посочват от щаба на „Продължаваме промяната“.

В края на събитието от „Продължаваме промяната“ ще свалят предизборните си агитационни материали като с това ще дадат пример за спазване на изборното законодателство.

Споделете ни във:

2 коментара за “„Продължаваме промяната“ свалят предизборните си агитационни материали още утре

  1. ПП ще са първи най-вероятно, което ще е мн добре. Аз такъв рев от всички схемаджии досега не помня, което е добър знак за работата на Асен Василев и Кирил Петков. Айде някой най-накрая да отреже клона на малоумниците и наглярите, които толкова години изсмукват силите на България, като ни ги представят за “биснесмени”, ама с бизнеси зависими 100% от държавата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.