Зико: Догодина ще започнем две тренировъчни зали за волейбол и баскетбол

Актуално Градът Избори 2021 Изпод тепето Новини
Здравко Димитров

Те могат да поемат част от купените, но непотребни седалки за стадион „Христо Ботев”, предположи кметът  

„Предложението за допълнителни средства за изграждането на двата стадиона ще бъде внесено на следващата сесия на Общински съвет на 13 октомври”, обяви днес кметът Здравко Димитров. За препроектиране на „Христо Ботев”, седалки и трева на терена са нужни близо 2,4 милиона лева, по изчисления на общината.

„ Да всичко да е нормално и предложенията да бъдат гласувани. Ще има конкурс за седалките. Отделили сме сума като таван, но се надявам да слезем надолу”, заяви Зико.

На въпрос на Под тепето каква ще е съдбата на закупените от общината и складирани седалки за реализирането на предния проект за стадион „Христо Ботев” той отговори: „Това ще го решим заедно всички. Те са града. Не трябва да ги подаряваме безразборно, а където има нужда. Нови зали строим, басейни, имаме намерение догодина да почнем две тренировъчни зали за волейбол и баскетбол, дължим им го на тези спортове. И там ще има нужда от седалки”.

Споделете ни във:

2 thoughts on “Зико: Догодина ще започнем две тренировъчни зали за волейбол и баскетбол

  1. Хаха… Ще започнем!!! Аз ако стана кмет правя първа копка на три нови стадиона, два плувни комплекса, 23 детски градини, околовръстното, опера и поне един космодрум. То какво ми трябва – една лопата и малко мисирки, пък после като с всичко друго. Ще стане, ама няма пари!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.